Bounz

Bounz is een megaspringveld bestaande uit 32 trampolines, een lange tumblingbaan van 24 meter en sensationele trampoline wanden.

Het is met zowel vrienden als alleen en voor zowel jong als oud leuk om te komen naar Bounz! Springen van trampoline naar trampoline, op de wanden en weer terug, meerdere salto’s op de tumblingbaan, dodgeball spelen met je team en veel meer andere speciale moves, dit alles kan bij Bounz!

Onze Bounzmasters helpen je graaf met het leren van de gaafste moves!

Er zijn meerdere Bounz-vestigingen in Nederland.

sport-bounz
sport_soccer

Indoor Speedsoccer

Kort gezegd is Speedsoccer een voetbalspel op kunstgras waarbij de voetbaltermen ‘ingooi’, ‘hoekschop’ of ‘buitenspel’ geen rol spelen. De spelregels zijn tot een minimum aantal beperkt om zo de speelsnelheid te bevorderen.

Speedsoccer kan gespeeld worden door zowel jong als oud! Doordat slidings en lichamelijk contact verboden zijn wordt het blessure-risico verlaagd.

Speedsoccer is een van de snelst groeiende indoorsporten ter wereld!

Tennis

Vrijetijds-Centrum Best heeft 6 indoor tennisbanen en 4 verlichte kunstgras buitenbanen. Op tennisgebied bieden wij dan ook verschillende mogelijkheden.

Het VTC werkt zowel met contractbanen als met losse verhuur van de banen. U kunt onder andere een VTC Match-Card en knipkaart aanschaffen. Verder worden er competitiewedstrijden, toernooien, tennislessen en tennisclinics gehouden op onze tennisbanen.

sport-tennis

Bowling

Het Vrijetijds-Centrum Best beschikt over 8 bowlingbanen in een sfeervolle ruimte met eigen bar. Ideaal voor bijvoorbeeld een familiefeest, personeelsfeest, kinderfeestje of gewoon een gezellig avondje uit.

Bij interesse geven wij u graag persoonlijk advies en informeren wij u vrijblijvend over alle mogelijkheden.

SQUASH

Het Vrijetijds-Centrum Best beschikt over 2 squashbanen.

U hoeft geen lid te zijn van een vereniging om van deze squashbanen gebruik te kunnen maken. De squashbanen zijn vrij te reserveren.

squashmeid