Creatief tafelen

In tegenstelling tot onze andere vormen van creatief tafelen kan men bij  het JOY COOKEN gebruik maken van grotere/dikkere stukjes vlees, die bij deze vorm van creatief tafelen heerlijk in een pan met deksel bereid worden.

vtcarrangement

VTC XL of TB Arrangementen

Deze arrangementen zijn speciaal voor personeels, familiefeestjes, groepen of zomaar als u iets te vieren heeft en een leuke middag of avondvullend programma wilt beleven.

Kinderfeestjes

Ben je binnenkort jarig?

Kom dan met al je vriendjes of vriendinnetjes naar het Vrijetijds-Centrum Best om je verjaardag te vieren!

kinderfeestje
buffeten

Buffetten

Bij het vrijetijdscentrum Best is er ook de mogelijkheid om te buffetten, er zijn 4 verschillende overheerlijke buffetten beschikbaar.

Wereldspelen

Wie kan het beste gooien, biljarten of richten? Dit alles kunt u uitproberen met de “wereldspelen”.

wereldspelen

Vergaderen

U bent op zoek naar een geschikte vergaderruimte in de buurt? Het Vrijetijds-Centrum Best is uitermate geschikt voor vergaderingen en presentaties in een sportieve omgeving.

Darten

Wie kan het beste gooien? Dit alles kunt u testen met onze ”dart spelen”. Geschikt voor ieder gezelschap, groot of klein, jong of oud. Met het darten garanderen wij u een avond met gezelligheid, sensatie, spanning en ontspanning.

zeskamp

Zeskamp

Speciaal voor groepen kunnen wij een zeskamp organiseren, dit is het ideale arrangement met een uitdaging voor jong en oud om het groepsgevoel  te versterken. Deze zeskamp kan zowel binnen (winter) als buiten (zomer) georganiseerd worden.