Bounz

Bounz is een megaspringveld bestaande uit 32 trampolines, een lange tumblingbaan van 24 meter en sensationele trampoline wanden.

Het is met zowel vrienden als alleen en voor zowel jong als oud leuk om te komen naar Bounz! Springen van trampoline naar trampoline, op de wanden en weer terug, meerdere salto’s op de tumblingbaan, dodgeball spelen met je team en veel meer andere speciale moves, dit alles kan bij Bounz!

Onze Bounzmasters helpen je graaf met het leren van de gaafste moves!

Er zijn meerdere Bounz-vestigingen in Nederland.

Tennis

Vrijetijds-Centrum Best heeft 6 indoor tennisbanen en 4 verlichte kunstgras buitenbanen. Op tennisgebied bieden wij dan ook verschillende mogelijkheden.

Het VTC werkt zowel met contractbanen als met losse verhuur van de banen. U kunt onder andere een VTC Match-Card en knipkaart aanschaffen. Verder worden er competitiewedstrijden, toernooien, tennislessen en tennisclinics gehouden op onze tennisbanen.

Speedsoccer

Kort gezegd is Speedsoccer een voetbalspel op kunstgras waarbij de voetbaltermen ‘ingooi’, ‘hoekschop’ of ‘buitenspel’ geen rol spelen. De spelregels zijn tot een minimum aantal beperkt om zo de speelsnelheid te bevorderen.

Speedsoccer kan gespeeld worden door zowel jong als oud! Doordat slidings en lichamelijk contact verboden zijn wordt het blessure-risico verlaagd.

Speedsoccer is een van de snelst groeiende indoorsporten ter wereld!

Bowling

Het Vrijetijds-Centrum Best beschikt over 8 bowlingbanen in een sfeervolle ruimte met eigen bar. Ideaal voor bijvoorbeeld een familiefeest, personeelsfeest, kinderfeestje of gewoon een gezellig avondje uit.

Bij interesse geven wij u graag persoonlijk advies en informeren wij u vrijblijvend over alle mogelijkheden.

Wereldspelen

Wie kan het beste gooien, biljarten, richten? Wie zorgt voor de hoogste score bij behendigheids-spelletjes?

Het Vrijetijds-Centrum Best biedt verschillende spellen aan voor jong en oud en voor kleine en grote gezelschappen.

Darten

Wie kan het beste gooien? Dit kunt u testen met onze ”dart spelen”. Geschikt voor ieder gezelschap, groot of klein, jong of oud. Met het darten garanderen wij u een avond met gezelligheid, sensatie, spanning en ontspanning.

Zeskamp

Speciaal voor groepen kunnen wij een zeskamp organiseren, dit is het ideale arrangement met een uitdaging voor jong en oud om het groepsgevoel  te versterken. Deze zeskamp kan zowel binnen (winter) als buiten (zomer) georganiseerd worden.

Squash

Het Vrijetijds-Centrum Best beschikt over 2 squashbanen.

U hoeft geen lid te zijn van een vereniging om van deze squashbanen gebruik te kunnen maken. De squashbanen zijn vrij te reserveren.